För barn

Barnens gudstjänst är barnens egen del av gudstjänsten och äger rum vid många av våra söndagsgudstjänster. Här kan du se alla datum för Barnens gudstjänst.

Fredax: Fredax är ett roligt sätt för dig i åldern 10–14 år att tillbringa  din fredagskväll på. Det blir mycket lek, pingisbordet är framme och varje kväll bjuder på ett särskilt tema.  Kvällarna avslutas med fika och en enkel andakt. Kostnad: 20:-/gång för fikat. Se vårens datum lite längre ned på denna sida.

Barnmusiken innebär samlingar med sång, musik, rytm och rörelse för barn 0-4 år och deras föräldrar.

Musikskolan driver förutom barnmusiken både instrumentalundervisning, dansundervisning och barn- & ungdomskör.

För ungdomar

Nitton-00: En fredag i månaden är det ungdomssamling i kyrkan! Från åk 8 och uppåt. En kväll för att ses, hänga, leka, prata och bara vara. Vi fixar go’-fika och avslutar med bön och lovsång. (PS. Fikat kostar 20:-). Kontakt: Elisabet Ravelojaona

Fredax: Varannan fredag 18.00 – 21.00. Fredax är ett roligt sätt för dig i åldern 10–14 år att tillbringa  din fredagskväll på. Det blir mycket lek, pingisbordet är framme och varje kväll bjuder på ett särskilt tema.  Kvällarna avslutas med fika och en enkel andakt. Kostnad: 20:-/gång för fikat. Vårens datum:
22 januari    Lek- och spelkväll. Nya och gamla favoriter.
5 februari    Skridskor i Vasaparken för den som vill, eller bakning i kyrkan. Avslutas med mysfika för hela gänget. (Om du saknar skridskor – hör av dig till en ledare så lånar vi ihop det som behövs.)
19 februari    Tipskryss! Vet du inte vad det är? Gör inget – kom och se!
11 mars        Dans och charadspex
8 april            TV-leks medley
22 april        ”Utekväll” i Enkehusparken. Vi startar och avslutar i kyrkan.

Konfirmation – Norrmalmskyrkan erbjuder konfirmationsundervisning. Läs mer.

Sång och musik – I Norrmalmskyrkan finns både barn- och ungdomskörer, rockensembler och musikaktiviteter. Minst en gång per termin ordnar vi musikcafé med olika uppträdanden.

Tillsammans med andra föreningar ordnar vi olika större arrangemang som läger, fester, aktivitetsdagar, resor m.m. Då samarbetar vi med ungdomsförbundet equmenia.

Norrmalmskyrkans Ungdom

Föreningen Norrmalmskyrkans Ungdom, NU, bedriver allt ungdomsarbete i församlingen. NU är en från församlingen självständig förening med eget årsmöte och egen styrelse. Norrmalmskyrkans Ungdom är ansluten till ungdomsförbundet equmenia.

Vill du veta mer om Norrmalmskyrkans ungdomsverksamhet? Kontakta pastor Stefan Albinsson.