För barn

Barnens gudstjänst är barnens egen del av gudstjänsten och äger rum vid många av våra söndagsgudstjänster.

Vid fyra tillfällen under höstterminen bjuder vi till Söndax! Söndax är en mötesplats för barn i årskurs 4 och uppåt. Barnen träffas i stora gudstjänsten för att sedan fortsätta med dagens projekt. Samlingen avslutas med bön och tända ljus tillsammans. Datum för Söndax är: 7/9 och 28/9 (Dansprojekt) samt 19/10 och 16/10 (Dramaprojekt).

Ledare för dansprojektet är Isabelle Ravelojaona, ledare för dramaprojektet är Elisabet Ravelojaona.

Barnmusiken innebär samlingar med sång, musik, rytm och rörelse för barn 0-4 år och deras föräldrar.

Musikskolan driver förutom barnmusiken både instrumentalundervisning, dansundervisning och barn- & ungdomskör.

För ungdomar

Nyckelhålet är våra tonårssamlingar för dig i högstadiet och gymnasiet. Vi träffas några fredagskvällar per termin. Då gör vi någon kul aktivitet ihop, fikar och har andakt. Ibland har vi övernattning i kyrkan med t ex filmmaraton. Vill du veta mer, eller kanske vara med? Kontakta pastor Stefan Albinsson.

After Work är en grupp för dig i gymnasieåldern och uppåt. Vi ses varannan tisdag efter jobbet/skolan och talar om livsnära frågor, ber, läser Bibeln och bara umgås. Var gärna med! Kontakta Elisabet Ravelojaona om du är intresserad.

Konfirmation – Norrmalmskyrkan erbjuder konfirmationsundervisning. Läs mer.

Sång och musik – I Norrmalmskyrkan finns både barn- och ungdomskörer, rockensembler och musikaktiviteter. Minst en gång per termin ordnar vi musikcafé med olika uppträdanden.

Tillsammans med andra föreningar ordnar vi olika större arrangemang som läger, fester, aktivitetsdagar, resor m.m. Då samarbetar vi med Stockholmsdistriktet SBUF08 och ungdomsförbundet equmenia.

Norrmalmskyrkans Ungdom

Föreningen Norrmalmskyrkans Ungdom, NU, bedriver allt ungdomsarbete i församlingen. NU är en från församlingen självständig förening med eget årsmöte och egen styrelse. Norrmalmskyrkans Ungdom är ansluten till ungdomsförbundet equmenia.

Vill du veta mer om Norrmalmskyrkans ungdomsverksamhet? Kontakta pastor Stefan Albinsson.