För barn

Barnens gudstjänst är barnens egen del av gudstjänsten och äger rum vid många av våra söndagsgudstjänster. Här kan du se alla datum för Barnens gudstjänst.

Fredax ordnas för barn från årskurs 4 och uppåt. Vi ses i Norrmalmskyrkan under några fredagskvällar för att umgås och göra saker tillsammans. En blandning av pingis, roliga lekar och utmaningar av olika slag. Ibland bakar vi och fixar något till det gemensamma fikat som avslutar kvällen tillsammans med en enkel andakt. Vilka datum som gäller nu under våren kan du se här.

Barnmusiken innebär samlingar med sång, musik, rytm och rörelse för barn 0-4 år och deras föräldrar.

Musikskolan driver förutom barnmusiken både instrumentalundervisning, dansundervisning och barn- & ungdomskör.

För ungdomar

Nitton-00: En fredag i månaden är det ungdomssamling i kyrkan! Från åk 8 och uppåt. En kväll för att ses, hänga, leka, prata och bara vara. Vi fixar go’-fika och avslutar med bön och lovsång. (PS. Fikat kostar 20:-). Kontakt: Elisabet Ravelojaona

After Work är en grupp för dig i gymnasieåldern och uppåt. Vi ses varannan tisdag efter jobbet/skolan och talar om livsnära frågor, ber, läser Bibeln och bara umgås. Var gärna med! Kontakta Elisabet Ravelojaona om du är intresserad.

Konfirmation – Norrmalmskyrkan erbjuder konfirmationsundervisning. Läs mer.

Sång och musik – I Norrmalmskyrkan finns både barn- och ungdomskörer, rockensembler och musikaktiviteter. Minst en gång per termin ordnar vi musikcafé med olika uppträdanden.

Tillsammans med andra föreningar ordnar vi olika större arrangemang som läger, fester, aktivitetsdagar, resor m.m. Då samarbetar vi med ungdomsförbundet equmenia.

Norrmalmskyrkans Ungdom

Föreningen Norrmalmskyrkans Ungdom, NU, bedriver allt ungdomsarbete i församlingen. NU är en från församlingen självständig förening med eget årsmöte och egen styrelse. Norrmalmskyrkans Ungdom är ansluten till ungdomsförbundet equmenia.

Vill du veta mer om Norrmalmskyrkans ungdomsverksamhet? Kontakta pastor Stefan Albinsson.