För barn

Barnens gudstjänst är barnens egen del av gudstjänsten och äger rum vid många av våra söndagsgudstjänster. Här kan du se alla datum för Barnens gudstjänst.

Fredax: Fredax är ett roligt sätt för dig i åldern 10 år och uppåt att tillbringa din fredagskväll på. Det blir mycket lek, pingisbordet är framme och varje kväll bjuder på ett särskilt tema.  Kvällarna avslutas med fika och andakt, med sluttid kl. 21. Kostnad: 20:-/gång för fikat. Se aktuella datum lite längre ned på denna sida.

Barnmusiken innebär samlingar med sång, musik, rytm och rörelse för barn 0-4 år och deras föräldrar.

Musikskolan driver förutom barnmusiken både instrumentalundervisning och barn- & ungdomskör.

För ungdomar

Nitton-00: En fredag i månaden är det ungdomssamling i kyrkan! Från åk 8 och uppåt. En kväll för att ses, hänga, leka, prata och bara vara. Vi fixar go’-fika och avslutar med bön och lovsång. (PS. Fikat kostar 20:-). Kontakt: Gunnel Näsfors

Fredax: Varannan fredag kl 18.00 – 21.00. Fredax är ett roligt sätt för dig i åldern 10 år och uppåt att tillbringa din fredagskväll på. Det blir mycket lek, pingisbordet är framme och varje kväll bjuder på ett särskilt tema. Kvällarna avslutas med fika och andakt. Kostnad: 20:-/gång för fikat. Anmäl dig till Folke på tel 073-241 93 14 eller folke.ulfsparre@gmail.com senast samma dag under eftermiddagen.

Aktuella datum:
9 sept    Otympliga spelen – annorlunda 5-kamp
23 sept    Poängjakt och bakning i kyrkan
7 okt    Dans och charadspex
21 okt        Lek-special – Maffia, 15 och Fyra-i-soffan
11 nov            Övernattning och filmkväll
25 nov        Adventspecial – bakning, pyssel och julfrågesport

Konfirmation – Norrmalmskyrkan erbjuder konfirmationsundervisning. Läs mer.

Sång och musik – I Norrmalmskyrkan finns både barn- och ungdomskörer, rockensembler och musikaktiviteter. Minst en gång per termin ordnar vi musikcafé med olika uppträdanden.

Tillsammans med andra föreningar ordnar vi olika större arrangemang som läger, fester, aktivitetsdagar, resor m.m. Då samarbetar vi med ungdomsförbundet equmenia.

Norrmalmskyrkans Ungdom

Föreningen Norrmalmskyrkans Ungdom, NU, bedriver allt ungdomsarbete i församlingen. NU är en från församlingen självständig förening med eget årsmöte och egen styrelse. Norrmalmskyrkans Ungdom är ansluten till ungdomsförbundet equmenia.

Vill du veta mer om Norrmalmskyrkans ungdomsverksamhet? Kontakta pastor Stefan Albinsson.