Körsång

Redan som fyraåring kan man börja sjunga hos oss. Alla Norrmalmskyrkans körer medverkar i gudstjänster och gör egna framträdanden vid konserter och högtider. Körledare är Marie Rindborg.

Är du intresserad av att sjunga i kör? Välkommen!

Grupper

Barnmusik (0-4 år): Under hösten 2018 har barnmusikverksamheten uppehåll. Vi hoppas kunna starta upp igen till våren 2019.

Småbär (för 4-åringar): Barnets första egna ”kör”. En musiklek fylld av sångglädje för barn.

Blåbärskören (5-6 år): Körlek med både sång, rytm och rörelse.

Smultronkören (7-9 år) och Körsbärskören (10-13 år): Mer renodlad körsång för barn. Vi arbetar med flerstämmighet och Körsbären sätter med jämna mellanrum upp musikalföreställningar.

Terminsavgift för alla barnkörer: 525 kr

Vox Nova – en ”vuxen” kör för sångare med lite högre ambitioner. Kören övar var tredje vecka.

Hösten 2018

Under hösten kommer det genomföras en utvärdering av Norrmalmskyrkans organisation, däribland även Musikskolan.

Detta innebär att att vi varken tar in nya anmälningar eller startar upp nya grupper till hösten och viss undervisning kommer att pausas. Mer info om detta mailas ut till befintliga musikskoledeltagare i slutet av augusti.

Villkor och viktig information

• Vid återbud efter terminsstart debiteras hel terminsavgift.
  • Vi använder inte antagningsprov.
  • Om körgrupperna är fulla placeras nyanmälda barn i kö och ges plats i turordning efter ködatum.
  • Norrmalmskyrkans Musikskola drivs i samarbete med studieförbundet Bilda.