Musiken i Norrmalmskyrkan

I Norrmalmskyrkan har musiken en självklar plats. Kyrkans körer brukar sammanstråla till större konserter och musikskolans elever har uppspel varje termin. I gudstjänsterna spelas det på den stora orgeln med tre manualer och 33 stämmor, liksom på Steinway-flygeln. Regelbundet finns ungdomar med och kompar på gitarr, bas och flygel.

Norrmalmskyrkans Musikskola

Norrmalmskyrkans Musikskola omfattar all Norrmalmskyrkans musikverksamhet bland barn och ungdomar. Där ingår körer och instrumentalundervisning.

Instrumentalundervisning

Norrmalmskyrkans Musikskola erbjuds undervisning i gitarr, piano och ensemble (rockband).

Vi tror på att undervisa barn i grupp. Gruppen skapar gemenskap och sammanhållning – man lär sig av varandra. Det är extra roligt att spela tillsammans med andra.

Terminsavgifter:

Gitarr, piano och ensemble: 1.795 – 2.495 kr

Vill du sjunga i kör? Läs mer här.

Hösten 2018

Under hösten kommer det att genomföras en utvärdering av Norrmalmskyrkans organisation, däribland även Musikskolan.

Detta innebär att att vi varken tar in nya anmälningar eller startar upp nya grupper till hösten och viss undervisning kommer att pausas.
Mer info om detta mailas ut till befintliga musikskoledeltagare i slutet av augusti.

Frågor?

Körer: marie@norrmalmskyrkan.se