Välkommen till ny termin!

Höstlov är v.44. Inga körer och undervisning.
Avslutning för körer kommer vara mellan v.49-v.50.
Sista undervisningstillfället för instrumentalgrupper är v.51.

Har ni frågor gällande barnkör hör av er till marie@norrmalmskyrkan.se
Ungdomskör: zifa@norrmalmskyrkan.se
Fiolundervisning: stina@norrmalmskyrkan.se
Övrig undervisning: jonatan@norrmalmskyrkan.se

Musikskolan har gjort Norrmalmskyrkan välkänd i Vasastan. Verksamheten har växt och idag deltar flera hundra barn och föräldrar varje vecka i våra musikaktiviteter.

Norrmalmskyrkans Musikskola omfattar all Norrmalmskyrkans verksamhet bland barn och ungdomar. Där ingår körer för barn och ungdomar, instrumentalundervisning och barnmusikgrupper.

Gitarrundervisning

Instrumentalundervisning

Vi erbjuder undervisning i piano, gitarr, fiol, ensemble (rockband) och orgel. Instrumentalundervisningen sker i grupp och enskilt.

Vi tror på att undervisa barn i grupp. Gruppen skapar gemenskap och sammanhållning, man lär sig av varandra – och det är extra roligt att spela tillsammans med andra!

Barn- & ungdomskör

Redan som fyraåring kan man börja sjunga hos oss, och fortsätta genom hela livet ända upp i seniorkören Reprisen. Våra duktiga körledare har många års erfarenhet och har tillsammans byggt upp det rika körliv som ger så många så mycket glädje!

Barnmusik och babysång

Barnmusik

Sedan starten under sent 80-tal har vår barnmusikverksamhet blivit välkänd i Vasastan. Vi har musikgrupper för barn mellan 0-4 år och deras föräldrar.

I samlingen sjunger vi för och med barnen. Vi sjunger gamla och nya sånger, ofta med rörelser och inslag av lek. Dessutom använder vi rytminstrument och lyssnar på musik.

Kontakta Musikskolan

• Telefon: 0769-42 89 56, säkrast tis-tor 10-12, övrig tid telefonsvarare.
  • E-post: musikskolan@norrmalmskyrkan.se
  • Adress: Norrmalmskyrkan, Norrtullsgatan 37, 113 27 Stockholm

Kontaktuppgifter till våra lärare »

Vill ditt barn vara med?

Anmälan gör du under respektive gren ovan; instrumentalundervisning, kör eller barnmusik. Det går utmärkt att anmäla sig till flera aktiviteter.

Terminsavgifter

Kör