Många har en längtan efter att få tala och reflektera kring livets och trons stora och små frågor. I en samtalsgrupp kan du göra just det.

En samtalsgrupp kan vara ett sätt att tillsammans med andra ställa frågor, söka svar och hitta nya tankegångar. Att dela med sig av och lyssna till varandras tankar och erfarenheter kan vara oerhört utvecklande. I Norrmalmskyrkan har vi olika samtalsgrupper, dels på olika teman och dels mer allmänna.

Aktuella grupper/teman

Onsdagar – Mitt i vimlet

Håll utkik efter höststarten inför ht-2105!

Under läsåret ordnar vi “Mitt i vimlet” på onsdagar. Vi firar en enkel nattvardsandakt som följs av kvällsmat. Vissa onsdagar hålls dessutom samtalskväll alternativt föreläsning efter maten. Det går bra att komma till valda delar av kvällen, så kom till det du vill och kan!

17.30-18.15 Enkel nattvardsandakt
18.15-19.00 Kvällsmat, kostnad 40kr/vuxen, 30kr/student, 20kr/barn, 100kr/familj.
19.00-21.00 Samtalskväll alternativt föreläsning (se särskilda annonser).

Vill du hjälpa till med maten så får du gärna höra av dig till Elisabet!

After work för unga vuxna

Kan 2000 år gamla texter säga något om vårt liv och samhället i dag? I After Work tar vi reda på just detta.Varje gång kör vi ett tema, till exempel : Spelar det någon roll vad och om vi tror? Kärlek, död, förlåtelse – och samtalar kring detta utifrån en bibeltext. Vi avslutar med att be tillsammans. Detta är en grupp för dig som är nyfiken och vill veta mer. Vi ses varannan torsdag kl.18:30, håll utkik efter höststarten inför ht-2015!

Kontakta Elisabet Ravelojaona om du är intresserad, elisabet@norrmalmskyrkan.se

Samtalsgrupp pågår

För dig som regelbundet vill mötas och fundera kring vad tron kan betyda i din vardag. Vi startar i en Bibeltext och ser var den landar i våra liv och våra erfarenheter. Alla är välkomna, oavsett förkunskaper och trosbakgrund. Vi möts varannan onsdagkväll – välkommen att anmäla dig inför höstterminen 2015!

Kontaktperson: Elisabet Ravelojaona elisabet@norrmalmskyrkan.se

Finns det något du är intresserad av att prata om?
Kanske har du och några vänner lust att starta en samtalsgrupp? Hör av er till Stefan och berätta – kanske kan vi hjälpa er att komma igång och med att få en samtalsledare.