Många har en längtan efter att få tala och reflektera kring livets och trons stora och små frågor. I en samtalsgrupp kan du göra just det.

En samtalsgrupp kan vara ett sätt att tillsammans med andra ställa frågor, söka svar och hitta nya tankegångar. Att dela med sig av och lyssna till varandras tankar och erfarenheter kan vara oerhört utvecklande. I Norrmalmskyrkan har vi olika samtalsgrupper, dels på olika teman och dels mer allmänna.

Aktuella grupper/teman

Mitt i vimlet

Onsdagar

Mitt i veckan, mitt i livet, mitt i allt annat som sker i kyrkan bjuder vi in till vardagsumgänge. En enkel nattvardsandakt i kapellet följs av kvällsmat. Kom till det du kan och vill!

17.30    Enkel nattvardsandakt
18.00    Kvällsmat: 40 kr/vuxen, 30 kr/student, 20 kr/barn eller 100 kr/familj
19.00    Samtalsgrupper. Kontakt: pastor Elisabet Ravelojaona, 070-422 41 98, elisabet@norrmalmskyrkan.se

Språkcafé

Onsdagar 13.00-15.00

För dig som vill prata svenska i en mindre grupp och som vill få hjälp med grammatik och uttal.

Samtalsgrupp pågår

För dig som regelbundet vill mötas och fundera kring vad tron kan betyda i din vardag. Vi startar i en Bibeltext och ser var den landar i våra liv och våra erfarenheter. Alla är välkomna, oavsett förkunskaper och trosbakgrund. Vi möts varannan onsdagkväll.

Kontaktperson: Elisabet Ravelojaona elisabet@norrmalmskyrkan.se

Finns det något du är intresserad av att prata om?
Kanske har du och några vänner lust att starta en samtalsgrupp? Hör av er till Stefan och berätta – kanske kan vi hjälpa er att komma igång och med att få en samtalsledare.