Bokcirkel: ”Därför sörjer jorden”

Vad är en rimlig kristen hållning när klimatet skenar och jorden far illa? I boken Därför sörjer jorden går Peter Halldorf i dialog med dagens forskare som talar om ett ödesval mellan försummelsens väg och omsorgens väg. Välkommen att delta i en bokcirkel där vi delar tankar kring de frågor boken väcker.

Cirkeln leds av Eva Larsen och Lisa Strand och sker i samverkan med Studieförbundet Bilda och omfattar fyra tillfällen: 13/2, 27/2, 13/3 och 27/3 kl 16:30-18.00.

Du beställer själv boken via www.silentiumskrifter.se Boken kostar 60kr + frakt 49 kr. De två första tillfällena samtalar vi kring Klimathotet (sid 11-43 i boken) och gång 3 och 4 samtalar vi kring Kristushoppet (sid 45-138). Därför är det bra att du redan inför första träffen hunnit läsa sid 11-43.

Anmälan till eva@norrmalmskyrkan.se senast 9 februari.