Gemenskapshelg på Gålö

Följ med på gemenskapshelg den 27-28 april!

Det blir tid att umgås, leka, dansa, samtala, be och bara vara – en helg för alla åldrar. Helgen finns till för dig som medlem och för dig som står nära Norrmalmskyrkans verksamhet.

Lägergården ligger på halvön Gålö i Stockholms södra skärgård, 35 km från city. Besök gärna gårdens hemsida om du vill. Rummen håller vandrarhemsstandard och vi tar med egna lakan.

Vi samlas på lördag förmiddag och det finns möjlighet till både inne- och uteaktiviteter. Ett viktigt samtalsämne blir hur vi ska fortsätta utveckla församlingens sociala engagemang. Helgen avslutas efter gudstjänsten och lunchen på söndagen.

Programmet anpassas efter gruppens sammansättning och detaljprogram skickas ut till de anmälda en vecka innan gemenskapshelgen äger rum.

Kostnad: 200 kr för vuxna, 100 kr för barn/ungdom (12-17 år). Barn under 12 år betalar ingenting. Priset är subventionerat av församlingen. Om du vill vara med och bidra ekonomiskt till helgen så är det fullt möjligt att betala mer än dessa avgifter :)

Anmäl dig genom att skicka blanketten (finns i foldern) till kyrkan, eller genom att ringa eller mejla Elisabet Ravelojaona. Se mer info i foldern.

En växtplats för människor i alla åldrar

Foto: Norrmalmskyrkan