Meditation i Norrmalmskyrkan: TIKVA

Är du stressad, har ont eller bara behöver slappna av? Välkommen till meditation i Norrmalmskyrkan på onsdagar kl 18.00-18.30. Tikva är rörelseträning och avslappning byggd på kristen grund. En träningsform med fokus på muskelstretch, balans, andning, frid och tillit som kan erbjuda helande för ande, kropp och själ. Tikva, som betyder hopp på hebreiska, vill ge redskap för ett liv i balans. Enkla övningar ger kroppen ro att slappna av samtidigt som den tränas i styrka och smidighet. Under passet delar ledaren ord från Bibeln som uppmuntrar självkänslan och ger hopp. Inga förkunskaper krävs. Therese Hedlund är utbildad instruktör och leder passen onsdagar kl 18:00-18.30 i kyrksalen. Avgift: 80kr per tillfälle.