Musiken i Norrmalmskyrkan

I Norrmalmskyrkan har musiken en självklar plats. Kyrkans körer brukar sammanstråla till större konserter och musikskolans elever har uppspel varje termin. I gudstjänsterna spelas det på den stora orgeln med tre manualer och 33 stämmor, liksom på Steinway-flygeln. Regelbundet finns ungdomar med och kompar på gitarr, bas och flygel.

Norrmalmskyrkans Musikskola

Norrmalmskyrkans Musikskola omfattar all Norrmalmskyrkans musikverksamhet bland barn och ungdomar. Där ingår körer och instrumentalundervisning.

Instrumentalundervisning

Under våren 2019 erbjuder vi undervisning i gitarr, piano och ensemble (rockband).

Vi tror på att undervisa barn i grupp. Gruppen skapar gemenskap och sammanhållning – man lär sig av varandra. Det är extra roligt att spela tillsammans med andra.

Vill du sjunga i kör?  Läs mer här.

Terminsavgifter:
Gitarr, piano och ensemble: 1.795 – 2.495 kr
Terminsstarter våren 19:
Ensemble: vecka 2
Gitarr och piano: vecka 3
Körer: vecka 4

Villkor och viktig information

• Vid återbud efter terminsstart debiteras hel terminsavgift.
  • Sportlov vecka 9 och påsklov vecka 16!
  • Vi använder inte antagningsprov.
  • Norrmalmskyrkans Musikskola drivs i samarbete med studieförbundet Bilda.

Frågor?

Körer: marie@norrmalmskyrkan.se