Norrmalmskyrkan söker församlingsmusiker 100 %

Vi är en församling i Stockholms innerstad med ett rikt musikliv. I gudstjänsten har orgelmusik, kör i olika åldrar och lovsång en given plats. En stor och viktig kontaktyta mot vår stadsdel är församlingens musikskola. Där får barn och unga bli sedda och utveckla sin musikalitet. Lika viktigt är att de får med sig ett frö av den kristna tron och gemenskapen.

Församlingen har under en tid arbetat med mål och inriktning, och vi befinner oss i en positiv utvecklingsfas. Nu söker vi en församlingsmusiker som vill fortsätta resan tillsammans med oss.

I uppdraget ingår att samordna musiklivet i Norrmalmskyrkan, ha ett övergripande ansvar för gudstjänstmusiken, tjänstgöra vid förrättningar och vara en viktig länk i musikskolan. Du kommer att ingå i ett team med församlingens pastorer och samarbeta nära med övriga musiker/musiklärare i församlingen. Viss administration ingår.

I tjänsten prioriterar vi gudstjänstmusik, barnmusik (småbarns- och föräldragrupper) samt pianoundervisning i musikskolan, men det finns också möjlighet att arbeta med körer. Som församlingsmusiker i Norrmalmskyrkan är du med och skapar relationer genom den verksamhet vi bedriver tillsammans.

Vi förutsätter att du har adekvat utbildning, spelar orgel och piano samt har god social och pedagogisk förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid. Provanställning i 6 månader och sedan tillsvidareanställning. Tillträde i augusti eller efter överenskommelse. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2 juni till eva@norrmalmskyrkan.se.

Vid frågor om tjänsten kontakta Eva Larsen, tf församlingsföreståndare på eva@norrmalmskyrkan.se eller tel 070-794 33 57.