Nytt läsår i Musikskolan – välkommen!

Gitarrundervisning

Nytt läsår i Musikskolan – välkommen!

Snart drar ett nytt spännande läsår igång och Musikskolan hälsar två nya lärare varmt välkomna till Norrmalmskyrkan; Elisabet Wimark (piano & barnmusik) och Andrei Amartinesei (gitarr).

Musikskolan söker fler värdinnor/värdar!

På tisdags- och onsdagseftermiddagar sköter våra duktiga värdinnor vår servering för Musikskolans barn med familjer. Vill du hjälpa till så hör gärna av dig till musikskolan@norrmalmskyrkan.se eller 076-942 89 56. En av de värdinnor som varit med länge säger: “Det är en förmån att få vara en länk mellan Musikskolan och församlingen, mellan söndagskyrkan och vardagskyrkan, och så är det en stor glädje att få träffa alla härliga barn och deras anhöriga”.

Terminsstarter:

• Instrumentalundervisningen och ungdomskören v. 35
  • Blåbär, Smultron och Körsbär v. 37
  • Småbär v. 38
  • Barnmusikgrupperna v. 40 (Obs. senare start än vanligt)

Före terminsstart blir både återanmälda och nya elever kontaktade av sina lärare för schemaläggning och startdatum.

Gitarrundervisning

Foto: Emma Salmonsson