Nytt månadsblad: ”Det spirar!”

Nu finns det nya månadsbladet ute, numret för april-maj.

Och där är något ovanligt med det här numret. Det innehåller nämligen Elisabets sista månadsbladskrönika, eftersom hon slutar hos oss nu i april för att gå in i nya utmaningar och erfarenheter. Elisabet avtackas nu på söndag den 10 april, och senare i vår hålls ytterligare en avtackningsgudstjänst. Den 29 maj tackas Lotta Holmberg Larson för sina många år och sitt oerhört uppskattade arbete i Norrmalmskyrkan. Lotta slutar nu hos oss för att arbeta som organist i en annan församling. Vi är många som kommer sakna både Elisabet och Lotta väldigt mycket, och vi önskar dem stort lycka till i sina nya uppdrag!

Vi tackar två medarbetare men välkomnar också två nya, vilka du får bekanta dig med i månadsbladet; pastor Johnny Jonsson och föreståndare Bertil Karlhager.

Läs vidare i webbversionen som du kan läsa på skärmen eller ladda hem.