Nytt månadsblad

Det har hunnit bli september och en ny termin är igång. I kyrkan har sommarkänslan övergått till en härlig vardagskänsla med ”vanlig” verksamhet igen, det känns roligt! Allt som händer hos oss under terminens första tid hittar du i det nya septembernumret av månadsbladet.

I det här numret skriver vår pastor Johnny Jonsson kring temat ”Ett är nödvändigt!”. Detta är temat nu på söndag då vi har samlingsgudstjänst för hösten. I sin insidekrönika hälsar Johnny alla medlemmar och vänner till församlingen varmt välkomna till en ny termin av meningsfull samvaro i gudstjänster och andra former av gemenskap i kyrkan.

Dessutom tipsar vi om ett gäng andra nystarter: Mitt i vimlet, språkcaféet och Musikskolans grupper. Missa inte heller tipset om utflyktsdagen den 17 september.

Här hittar du webbversionen av månadsbladet