Körsång

Redan som fyraåring kan man börja sjunga hos oss. Alla Norrmalmskyrkans körer medverkar i gudstjänster och gör egna framträdanden vid konserter och högtider.

Är du intresserad av att sjunga i kör? Välkommen!

Barnmusik (0-4 år): (Uppehåll tills vidare under coronaperioden!)
Musik för de allra yngsta med medföljande förälder!
Under våren-20 hade vi tre barnmusikgrupper igång; tisdagar kl 16.00 (blandat 1-4år), onsdagar kl 16.00 (blandat 1-4år) och torsdagar kl 11.00 (0-1år). Ledare är Eva-Lena Svanberg. Hör av er till musikskolan@norrmalmskyrkan.se så ställer vi er i kö om ni är intresserade.

Småbär (för 4-åringar): Barnets första egna ”kör”. En musiklek fylld av sångglädje för barn. Övar under hösten på torsdagar kl 15.30. Ledare är Marie Rindborg.

Blåbärskören (5-6 år): Körlek med både sång, rytm och rörelse.
Övar under hösten på onsdagar kl 15.45. Ledare är Marie Rindborg.

Smultronkören (7-9 år) och Körsbärskören (10-13 år): Mer renodlad körsång för barn. Vi arbetar med flerstämmighet och Körsbären sätter med jämna mellanrum upp musikalföreställningar.
Smultron övar under hösten på onsdagar kl 17.00 och körsbär kl 18.15. Ledare är Marie Rindborg.

Terminsavgift för alla barnkörer: 525 kr

Vox Nova: (Uppehåll tills vidare under coronaperioden!)
En ”vuxen” kör för sångare med lite högre ambitioner. Kören övar var tredje vecka. Ledare är Marie Rindborg.

Villkor och viktig information

• Terminsstart för hösten 2020: vecka 38.
  • Vid återbud efter terminsstart debiteras hel terminsavgift.
  • Höstlov vecka 44.
  • Vi använder inte antagningsprov.
  • Om körgrupperna är fulla placeras nyanmälda barn i kö och ges plats i turordning efter ködatum.
  • Norrmalmskyrkans Musikskola drivs i samarbete med studieförbundet Bilda.
  • Anmälan till våra körer görs i formuläret nedan:

Barnets för- och efternamn

Barnets personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)

Gatuadress

Postnummer

Postort

Telefonnummer hem

Förälders mobiltelefonnummer

Förälders e-postadress 1

Förälders e-postadress 2

E-post till annan närstående som vill få information från Musikskolan

Val av kör (Småbär torsdagar kl 15.30/ Blåbär onsdagar kl 15.45/ Smultron onsdagar kl 17.00/ Körsbär onsdagar kl 18.15)

Ev. meddelande till Musikskolan

Jag har tagit del av informationen på den här sidan, och godkänner att information gällande musikskolan och kyrkans verksamheter skickas ut via mail.