Körsång

Redan som fyraåring kan man börja sjunga hos oss. Alla Norrmalmskyrkans körer medverkar i gudstjänster och gör egna framträdanden vid konserter och högtider. Körledare är Marie Rindborg.

Är du intresserad av att sjunga i kör? Välkommen!

Grupper

Barnmusik (0-4 år): Under hösten 2018 har barnmusikverksamheten uppehåll. Vi hoppas kunna starta upp igen till våren 2019.

Småbär (för 4-åringar): Barnets första egna ”kör”. En musiklek fylld av sångglädje för barn.

Blåbärskören (5-6 år): Körlek med både sång, rytm och rörelse.

Smultronkören (7-9 år) och Körsbärskören (10-13 år): Mer renodlad körsång för barn. Vi arbetar med flerstämmighet och Körsbären sätter med jämna mellanrum upp musikalföreställningar.

Terminsavgift för alla barnkörer: 525 kr

Vox Nova – en ”vuxen” kör för sångare med lite högre ambitioner. Kören övar var tredje vecka.

Villkor och viktig information

• Vid återbud efter terminsstart debiteras hel terminsavgift.
  • Höstlov vecka 44!
  • Vi använder inte antagningsprov.
  • Om körgrupperna är fulla placeras nyanmälda barn i kö och ges plats i turordning efter ködatum.
  • Norrmalmskyrkans Musikskola drivs i samarbete med studieförbundet Bilda.