Körsång

Redan som fyraåring kan man börja sjunga hos oss. Alla Norrmalmskyrkans körer medverkar i gudstjänster och gör egna framträdanden vid konserter och högtider. Körledare är Marie Rindborg.

Är du intresserad av att sjunga i kör? Välkommen!

Grupper

Barnmusik (0-4 år): Vi startar upp nya barnmusikgrupper till hösten 2019! Onsdagar kl 16.00 (1-4 år) och torsdagar 11.00 (0-1år) med ledare Eva-Lena Svanberg
Skicka ett mail till musikskolan@norrmalmskyrkan.se med intresseanmälan.

Småbär (för 4-åringar): Barnets första egna ”kör”. En musiklek fylld av sångglädje för barn. Övar under hösten-19 på onsdagar kl 15.15.

Blåbärskören (5-6 år): Körlek med både sång, rytm och rörelse.
Övar under hösten-19 på onsdagar kl 16.15.

Smultronkören (7-9 år) och Körsbärskören (10-13 år): Mer renodlad körsång för barn. Vi arbetar med flerstämmighet och Körsbären sätter med jämna mellanrum upp musikalföreställningar.
Smultron övar under hösten-19 på onsdagar kl 17.15 och körsbär kl 18.15.

Terminsavgift för alla barnkörer: 525 kr

Vox Nova – en ”vuxen” kör för sångare med lite högre ambitioner. Kören övar var tredje vecka.

Villkor och viktig information

• Terminsstart för hösten 2019: vecka 37.
  • Vid återbud efter terminsstart debiteras hel terminsavgift.
  • Höstlov v 44!
  • Vi använder inte antagningsprov.
  • Om körgrupperna är fulla placeras nyanmälda barn i kö och ges plats i turordning efter ködatum.
  • Norrmalmskyrkans Musikskola drivs i samarbete med studieförbundet Bilda.
  • Anmälan till våra körer görs i formuläret nedan:

Barnets för- och efternamn

Barnets personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)

Gatuadress

Postnummer

Postort

Telefonnummer hem

Förälders mobiltelefonnummer

Förälders e-postadress 1

Förälders e-postadress 2

E-post till annan närstående som vill få information från Musikskolan

Val av kör

Norrmalmskyrkans Månadsblad skickas varannan månad och innehåller kalendariet för kyrkans verksamhet, tänkvärda texter av våra pastorer, och tips kring det som är aktuellt i kyrkan och församlingen.
Jatack, jag vill ta emot Månadsbladet per e-post

Jag har tagit del av informationen på den här sidan, och godkänner att information gällande musikskolan och kyrkans verksamheter skickas ut via mail.