Körsång

Redan som fyraåring kan man börja sjunga hos oss. Alla Norrmalmskyrkans körer medverkar i gudstjänster och gör egna framträdanden vid konserter och högtider.

Är du intresserad av att sjunga i kör? Välkommen!

Barnmusik (0-4 år): Hösten 2019 startade vi upp två barnmusikgrupper;
Onsdagar kl 16.00 (1-4 år) och torsdagar 11.00 (0-1år) med ledare Eva-Lena Svanberg. Skicka ett mail till musikskolan@norrmalmskyrkan.se med intresseanmälan för vt-20.

Småbär (för 4-åringar): Barnets första egna ”kör”. En musiklek fylld av sångglädje för barn. Övar på onsdagar kl 15.15. Ledare är Marie Rindborg.

Blåbärskören (5-6 år): Körlek med både sång, rytm och rörelse.
Övar på onsdagar kl 16.15. Ledare är Marie Rindborg.

Smultronkören (7-9 år) och Körsbärskören (10-13 år): Mer renodlad körsång för barn. Vi arbetar med flerstämmighet och Körsbären sätter med jämna mellanrum upp musikalföreställningar.
Smultron övar på onsdagar kl 17.15 och körsbär kl 18.15. Ledare är Marie Rindborg.

Terminsavgift för alla barnkörer: 525 kr

Vox Nova – en ”vuxen” kör för sångare med lite högre ambitioner. Kören övar var tredje vecka. Ledare är Marie Rindborg.

Villkor och viktig information

• Terminsstart för våren 2020: vecka 4.
  • Vid återbud efter terminsstart debiteras hel terminsavgift.
  • Sportlov vecka 9 och påsklov vecka 15!
  • Vi använder inte antagningsprov.
  • Om körgrupperna är fulla placeras nyanmälda barn i kö och ges plats i turordning efter ködatum.
  • Norrmalmskyrkans Musikskola drivs i samarbete med studieförbundet Bilda.
  • Anmälan till våra körer görs i formuläret nedan:

Barnets för- och efternamn

Barnets personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)

Gatuadress

Postnummer

Postort

Telefonnummer hem

Förälders mobiltelefonnummer

Förälders e-postadress 1

Förälders e-postadress 2

E-post till annan närstående som vill få information från Musikskolan

Val av kör

Norrmalmskyrkans Månadsblad skickas varannan månad och innehåller kalendariet för kyrkans verksamhet, tänkvärda texter av våra pastorer, och tips kring det som är aktuellt i kyrkan och församlingen.
Jatack, jag vill ta emot Månadsbladet per e-post

Jag har tagit del av informationen på den här sidan, och godkänner att information gällande musikskolan och kyrkans verksamheter skickas ut via mail.