Senior

Det finns en livaktig och omfattande verksamhet bland äldre människor i Norrmalmskyrkan genom Seniorföreningen. Många äldre är dessutom engagerade i andra verksamheter som vänder sig till alla åldrar; bland annat gudstjänster, den årliga julmarknaden, hembesök och värdskap i musikskolans café.

Norrmalmskyrkans Seniorförening är ansluten till Riksförbundet Pensionärsgemenskap (RPG).

Öppna träffar för daglediga

Tisdagar 12.30 jämna veckor inbjuder Seniorföreningen till träffar för daglediga. Intressanta gäster står för programmet och dessutom bjuds det på sång/musik, kaffeservering och en kort andakt.
Vill du veta mer om seniorföreningen och aktuellt program? Hör av dig till stefan@norrmalmskyrkan.se.

Tisdag 6 september
På spaning efter Egyptens historia
Per-Åke Lindestad guidar oss genom en resa i Mellanegypten.

Tisdag 20 september
Början till slutet för Putin?
Rysslandskännaren, författaren och journalisten Stig Fredriksson ger sin aktuella bild av Rysslands agerande i Ukraina.

Tisdag 4 oktober
Mitt liv genom musiken
Sångerskan Anna Stadling Hammarstedt ackompanjerad av Pekka Hammarstedt.

Tisdag 18 oktober
Om andlighet i dagens Sverige och Europa
Anders Arborelius, kardinal i romersk-katolska kyrkan och biskop i Stockholms katolska stift.

Tisdag 1 november
Ska man köra framåt måste man se i backspegeln
Hur driver vi kampen mot olika former av diskriminering? Barbro Westerholm, årsrik ämbetsman, politiker läkare m.m. delar med sig av sina erfarenheter.

Tisdag 15 november
Mitt liv i baptismens tjänst
Birgit Karlsson, författare, kyrkoledare och pastor mm.

Tisdag 29 november
Arkitektoniska strövtåg i trakten kring Odenplan
Martin Rörby, arkitekurthistoriker, berättar och ger liv åt miljöer som vi kanske gått förbi men inte riktigt noterat.

Tisdag 13 december
Lucia besöker oss
Studerande från musiklinjerna vid Bromma Folkhögskola bjuder på Luciasånger.

Arr. Norrmalmskyrkans Seniorförening (Riksförbundet PensionärsGemenskap, RPG)
Studieförbundet Bilda