Norrmalmskyrkans Ungdom

Nitton-00

En fredag i månaden är det ungdomssamling i kyrkan. Från åk 8 och uppåt. En kväll för att ses, hänga, leka, prata och bara vara. Vi fixar go’-fika och avslutar med bön och lovsång. (PS. Fikat kostar 20:-).

Fredax

Varannan fredag 18.00 – 21.00. Fredax är ett roligt sätt för dig i åldern 10 år och uppåt att tillbringa din fredagskväll på. Det blir mycket lek, pingisbordet är framme och varje kväll bjuder på ett särskilt tema. Kvällarna avslutas med fika och andakt. Kostnad: 20:-/gång för fikat. Programmet för Fredax hittar du här.

Konfirmation

Norrmalmskyrkan erbjuder konfirmationsundervisning. Intresserad? Kontakta pastor Stefan Albinsson.

Norrmalmskyrkans ungdom

Föreningen Norrmalmskyrkans Ungdom, NU, bedriver allt ungdomsarbete i församlingen. NU är en från församlingen självständig förening med eget årsmöte och egen styrelse. Norrmalmskyrkans Ungdom är ansluten till ungdomsorganisationen equmenia.

Vill du veta mer om Norrmalmskyrkans ungdomsverksamhet? Kontakta pastor Eva Larsen.

Aktuellt i Norrmalmskyrkans Ungdom

• Fira andra Advent med oss - välkommen till en alldeles speciell gudstjänst fylld av musik!...