Norrmalmskyrkans Ungdom

Fredax

Varannan fredag kl 18-21 är det Fredax för barn från 10 år och uppåt. En kväll innebär mycket lek. Pingisbordet är framme och vi har ett särskilt tema.

Ledare: Eva Larsen m.fl.

Ung NU

Ung NU är för dig som går i årskurs åtta till gymnasiet. Vi träffas varannan fredagkväll kl 18.30-21.30 för att umgås, fika och samtala om hur det är att vara ung idag. Ledare: Isabelle Ravelojaona.

Konfirmation

Norrmalmskyrkan erbjuder konfirmationsundervisning. Intresserad? Kontakta pastor Eva Larson.

Lovsångskvällar

Ett par lördagar per termin bjuder vi in ungdomar/unga vuxna till en kväll med lovsång, samtal och bön.

Norrmalmskyrkans ungdom

Föreningen Norrmalmskyrkans Ungdom (NU) bedriver allt ungdomsarbete i församlingen. NU är en självständig förening med eget årsmöte och egen styrelse. Norrmalmskyrkans Ungdom är ansluten till ungdomsorganisationen equmenia.

Vill du veta mer om Norrmalmskyrkans ungdomsverksamhet? Kontakta pastor Eva Larsen.

Aktuellt i Norrmalmskyrkans Ungdom