Barn & familj

Barnkörer

I Norrmalmskyrkan finns barnkörer anpassade för olika åldersgrupper. Du kan läsa mer om Norrmalmskyrkans körer här.

Gudstjänst

Ett par gånger per termin är söndagsgudstjänsten utformad som en ”gudstjänst med alla åldrar”. Då är liturgin och predikan särskilt anpassat för barn. I dessa gudstjänster medverkar ofta någon av barnkörerna.

Fredax

Klockan 18.00–20.00 ungefär varannan fredag under höst- och vårterminerna är det ”Fredax” för barn/ungdomar från 10 år uppåt. En kväll på Fredax innebär mycket lek, pingisbordet är framme och varje kväll bjuder på ett särskilt tema. Kvällarna avslutas med fika och andakt. Kostnad: 20:-/gång för fikat. Programmet för Fredax hittar du här.

Fredax arrangeras av vår ungdomsförening Norrmalmskyrkans Ungdom (NU). Du kan läsa mer om NU här.

Aktuellt för barn och familj