Barn & familj

Barnmusik

Musik för de allra yngsta med medföljande förälder!
Under våren-20 har vi tre barnmusikgrupper igång; tisdagar kl 16.00 (blandat 1-4år), onsdagar kl 16.00 (blandat 1-4år) och torsdagar kl 11.00 (0-1år). Grupperna är just nu fulla, men hör av er till musikskolan@norrmalmskyrkan.se så ställer vi er i kö om ni är intresserade.

Barnkörer

I Norrmalmskyrkan finns barnkörer anpassade för olika åldersgrupper. Du kan läsa mer om Norrmalmskyrkans körer här.

Gudstjänst

Ett par gånger per termin är söndagsgudstjänsten utformad som en ”gudstjänst med alla åldrar”. Då är liturgin och predikan särskilt anpassat för barn. I dessa gudstjänster medverkar ofta någon av barnkörerna.

Fredax

Klockan 18.00–21.00 ungefär varannan fredag under höst- och vårterminerna är det ”Fredax” för barn/ungdomar från 10 år uppåt. En kväll på Fredax innebär mycket lek, pingisbordet är framme och varje kväll bjuder på ett särskilt tema. Kvällarna avslutas med fika och andakt. Kostnad: 20:-/gång för fikat. Se Kalendarium för aktuella datum.

Fredax arrangeras av vår ungdomsförening Norrmalmskyrkans Ungdom (NU). Du kan läsa mer om NU här.

Aktuellt för barn och familj