Barn & familj

Barnmusik

Musik för de allra yngsta med medföljande förälder!
Under våren-20 har vi tre barnmusikgrupper igång; tisdagar kl 16.00 (blandat 1-4år), onsdagar kl 16.00 (blandat 1-4år) och torsdagar kl 11.00 (0-1år). Grupperna är just nu fulla, men hör av er till musikskolan@norrmalmskyrkan.se så ställer vi er i kö om ni är intresserade.

Barnkörer

I Norrmalmskyrkan finns barnkörer anpassade för olika åldersgrupper. Du kan läsa mer om Norrmalmskyrkans körer här.

Gudstjänst

Ett par gånger per termin är söndagsgudstjänsten utformad som en ”gudstjänst med alla åldrar”. Då är liturgin och predikan särskilt anpassat för barn. I dessa gudstjänster medverkar ofta någon av barnkörerna.

Fredax

Klockan 18.00–21.00 ungefär varannan fredag under höst- och vårterminerna är det ”Fredax” för barn/ungdomar från 10 år uppåt. En kväll på Fredax innebär mycket lek, pingisbordet är framme och varje kväll bjuder på ett särskilt tema. Kvällarna avslutas med fika och andakt. Kostnad: 20:-/gång för fikat. Se Kalendarium för aktuella datum.

Fredax arrangeras av vår ungdomsförening Norrmalmskyrkans Ungdom (NU). Du kan läsa mer om NU här.

Aktuellt för barn och familj

  • Tisdagar, onsdagar och torsdagar kl 13-15. Vi befinner oss i en orolig tid. 
Välkommen in för en stilla stund av ljuständning, bön eller samtal. (OBS! Ej öppen kyrka den 21 maj)...

  • Här hittar du vårt programblad med kalendarium för februari och mars...

  • 1 DECEMBER KL 11.00 Fira första advent med oss! Denna musikfyllda gudstjänst leds av Eva Larsen, Stefan Albinsson predikar och adventskören sjunger under ledning av Marie Rindborg. Eva-Lena Svanberg håller i musiken och Joakim Sandén spelar saxofon. ...

  • 8 DECEMBER KL 16.00 Adventsgudstjänst med luciatåg. Smultronkören, Körsbärskören, Luciakören och Vox Nova under ledning av Marie Rindborg. Musiker: Eva-Lena Svanberg, Serny Lilja och Jonatan Larson...

  • Här hittar du information om våra avslutningskonserter för våra musikskoleverksamheter...